Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/nhocca.org/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Børnene

Ram Krishna Ram Krishna kom til børnehjemmet et år eftet det åbnede. Han er 15 år og går i 9. klasse. En af de få, som går på sit alderessvarende klassetrin. Han har meget nem adgang til boglig stof, placerer sig altid som nr. 1.

Aadesh Kom sammen med Sandeep, han er 7 år og går i 1. klasse. Han sætter sit store smittende smil op. Leger med lego sammen med de andre små.

Parsuhram er 6 år. Går i børnehaveklasse. Meget nysgerrig lille dreng, som vil afprøve alle de nye muligheder, såsom at cykle, spille fodbold.Undersøgende og observerende på alt andet end skolesagerne.

Santosch er 11 år. Han går i 5. klasse. Er biologisk lillebror til Kalpana. Han er en lysende sol med sit dejlige væsen. Meget videbegærlig, han har virkelig mod på alt det nye, tager gerne initiativer på egen hånd.

Anita er 11 år. Hun går i 2. klasse. Hun er biologisk lillesøster  til Bimala S. Anita er en forsigtig pige, som har brug for at se sine nye omgivelser an. Lidt efter lidt kommer smil og grin frem.

Manmaya Manmaya kom til børnehjemmet et år efter det åbnede. Hun er 15 år og går i 8. klasse. Hun er meget flittig med sine skolesager. Når hun laver grimasser med sit gummiansigt, griner alle. En spørgelysten pige, der taler med høj røst.

Bimala S. Bimala kom til børnehjemmet et år efter det åbnede. Hun er 16 år og går i 8. klasse. Hun har en humoristisk sans. Kan lide at lave teater med udklædning, hun opfører gerne de små stykker. Strikkepindende har hun tit fat i og får lavet det ene par sokker efter det andet.

Sushila Sushila kom til børnehjemmet i 2005. Hun er 14 år og går i 7. klasse. Hun er aktivt deltagende i dagligdagen, om det så er rengøring eller lektielæsning. Hun er også ivrig fodboldspiller i legetimen.

Mina C Mina kom til børnehjemmet i 2012. Hun er 8 år og går i 1. klasse. Meget nysgerrig og aldeles kvik lille pige. Hun er rigtig god til at fortælle røverhistorier.

Sameer Sameer kom til børnehjemmet i 2010. Han er 10 år og går i 2. klasse. Han er en rigtig lille samler, alt hvad han finder af interessante ting på sin vej, bringer han med hjem til NHOCCA.

Binita Binita er 10 år, hun er den sidst ankommende, hun går i 1. klasse sammen med 3 af de andre børn fra NHOCCA. Især matematik har hendes interesse. En til tider ret sjov pige.

Jagmaya er 11 år. Hun er biologisk lillesøster til Sushila. Tillidsfuld og sjov pige. Under vores samlinger, spørger hun ivrigt sin søster “Hvad hedder det på engelsk” Straks efter bliver der rettet et spørgsmål til en af os voksne.

Shreejana er 8 år. Hun er biologisk lillesøster til Manmaya. Skrap på det boglige plan, går i 2. klasse, hvilket er hendes alderssvarende klassetrin. Tidligere har hun gået i skole ude i landsbyen, hvor niveauet er lavere end i en privat skole i Kathmandu.

Færdig med 10.klasse. Bagerst fra venstre : Bhim, Kalpana, Sharmila, Buddhi, Mina. Forrest fra venstre : Binu og Bimala  – april 2015

Kiran Kiran kom til børnehjemmet 1½ efter det åbnede. Han er 14 år og går i 8. klasse. Han er meget ivrig og hurtig til alting. Stiller mange spørgsmål. Fortæller jokes og griner gerne selv af dem. En kreativ og fantasifuld dreng.

Binu B Binu kom til børnehjemmet i april 2011. Hun er 13 år og går i 3. klasse. En flittig pige i skolen. Matematik er hendes favoritfag. Hun er børnehjemmets lille solstråle, hun møder altid andre med et stort smil.

Sandeep Sandeep kom til børnehjemmet i 2013 sammen med Adesh. Han er 7 år og går i 1. klasse. Han er en meget finurlig lille dreng, som især holder af at lege med lego.

Nanumaya er 7 år. Hun er biologisk lillesøster til Bimala P. Hun går i børnehaveklasse. En rigtig lille grinebidder, som kan se det morsomme i alt, hun charmerer alle. Hun har best replica watches sine egne meninger og er god til at udtrykke dem. Tilbringer helt fritiden med at sidde oppe i træet eller at lege med lego.

Phoolmaya Phoolmaya er 18 år, hun har afsluttet 10. klasse i april 2014. Nu arbejder hun som frivillig i NHOCCA i et år. Hun er en stor hjælp både for børnene med lektielæsningen og til det praktiske arbejde. Begge dele gør hun godt.