Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/nhocca.org/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Organisationen

Initiativtagerne

initiativtagereKaji Babu Shrestha er Vibekes personlige ven siden 1999. Kaji bor i Kathmandu og driver restaurations- og hotelvirksomhed iThamel (turistområdet i Kathmandu). Kaji stammer selv fra det Nepalesiske højland og store dele af hans familie og bekendte bor stadig i de små landsbyer i området.

Vibeke Pedersen er den danske initiativtager bag organisationen. Vibeke har besøgt Nepal utallige gange siden 1999 og blandt indgået i det daglige liv, herunder boet i en tibetansk lejr i Pokhara i knapt et halvt år. Vibeke er en ildsjæl der brænder for at hjælpe de nødstedte børn og lægger selv megen tid, energi og egne midler i projektet. Vibeke var selv med ude at hente de første børn til programmet ved husets etablering i April 2003. Vibeke besøger Nepal to gange om året. Når Vibeke besøger organisationen bor hun sammen med børnene og får derved et tæt, nært kendskab til børnene. Hun kan derfor følge deres fremskridt og udvikling på meget nært hold og sikre de bedste muligheder for alle børnene. Vibeke er også hovedansvarlig for kontakten til de danske sponsorer og fonde. Derudover formidler hun kontakten mellem danske frivillige og NHOCCA.

IMG_1868-Kopi-300x213Christina Blovsted er Vibekes udvalgte efterfølger. Det betyder når Vibeke ikke længere har kræfter til at være aktiv i NHOCCA, vil det være Christina der overtager Vibekes arbejdsopgaver og ansvarsområder i Danmark, såvel som i Nepal. For at sikre, at disse varetages bedst muligt og kvalificeret er Christina, mens hun færdiggøre sin uddannelse, under kyndig oplæring hos Vibeke.

Christina startede som frivillig i NHOCCA i 2008. Siden har hun besøgt NHOCCA minimum én gang om året, hvor hun i kortere og længere perioder har boet sammen med børnene og de ansatte i NHOCCA samt vikarieret for Vibeke ved hendes fravær.

Mit liv med Nepals børn

Mit liv med Nepals børn

Af Vibeke Pedersen
Bogen kan købes direkte hos Vibeke eller hos saxo.com

Følg os på facebook